Despre noi

Despre noi

  Bine ai venit pe LIST.MD, platforma care aspiră să ridice standardele pieței imobiliare la un nivel superior, unul profesionist și transparent. Înțelegem că timpul este o resursă valoroasă, iar misiunea noastră este să îți faciliteze activitatea zilnică în domeniul imobiliar, permițându-ți să îți dedici mai mult timp vânzărilor și cercetării pieței.

Am creat LIST.MD pentru a fi partenerul tău de încredere în acest domeniu, oferindu-ți un set complet de instrumente și servicii pentru a-ți gestiona afacerea în mod eficient și profesionist.

Prin intermediul platformei noastre, îți putem crea propria pagină de prezentare, unde poți să îți promovezi serviciile, să te faci cunoscut clienților și să evidențiezi personalitatea și profesionalismul tău.

  • Inteligența artificială este un element-cheie în activitatea noastră, oferindu-ți posibilitatea de a genera automat descrieri captivante pentru fiecare anunț al tău, economisindu-ți timp și efort.
  • Serviciul de Watermark îți permite să îți promovezi numele sau brandul tău prin plasarea unui logo sau text peste fiecare imagine a anunțurilor tale, asigurându-te totodată că acestea sunt protejate împotriva utilizării neautorizate.

Pe LIST.MD poți să creezi parteneriate cu alți profesioniști din domeniul imobiliar, pentru a facilita colaborarea și a pune bazele unor relații transparente și clare între colegi.

Coșul unic de oferte îți permite să aduni toate ofertele într-un singur loc și să le trimiți cu un link unic către potențialii clienți, facilitându-le acestora accesul la toate opțiunile disponibile.

Poți să analizezi cererile și să accepți solicitările clienților direct pe platforma noastră, oferindu-ți astfel un mod simplu și eficient de a gestiona interacțiunile cu aceștia.

Portofelul nostru digital îți oferă posibilitatea de a gestiona eficient toți banii de pe platformă, permițându-ți să ai o vedere clară asupra întregii tale activități financiare.

Și nu în ultimul rând, colaborând împreună, ne propunem să dezvoltăm și să îmbunătățim continuu serviciile noastre, pentru a face activitatea de agent imobiliar și mai performantă și mai eficientă pentru toți utilizatorii noștri.